House of England

Kwaliteit is een keuze

House of England streeft al 35 jaar naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor een redelijke prijs. De chesterfields worden in Engeland geproduceerd. Vakmanschap van weleer ziet u terug in de uitstraling van onze meubels.

Garantie

Garantie heeft pas waarde als deze wordt nagekomen. Wij hanteren drie jaar volledige garantie zonder bijbetaling op alle materialen en arbeidsloon. Na deze drie jaar garantie heeft u recht op nog eens drie jaar coulancevergoeding. Dit houdt in dat na de drie jaar volledige garantie nog drie jaar een tegemoetkoming in de kosten van reparatie of vervanging zal worden toegekend.
 
BEKIJK HIERONDER ONZE MODELLEN
Chesterfields banken
Chesterfields banken zijn ware Engelse klassiekers en behoren tot de meest luxueuze en iconische meubelstukken in de wereld. Onderscheidend door hun opgerolde armleuningen, met de hand vastgezette studs en pluche, diepliggende knopen, biedt een Chesterfield-bank de perfecte balans tussen elegant design en luxueus comfort. Ze zijn al eeuwenlang een steunpilaar in stijlvolle huizen over de hele wereld, en het is niet ongebruikelijk om ze ook in wachtkamers, kantoren en hotels te vinden.

De geschiedenis van de Chesterfield-bank is lang en legendarisch: ze werden voor het eerst gezien in Britse huizen aan het einde van de 18e eeuw en waren zeer geliefd. Ze worden sindsdien geroemd om hun luxueuze comfort en onnavolgbare look en zijn tot op de dag van vandaag een traditie in smaakvol ingerichte Britse huizen.

Chesterfields kopen
Wij zijn een van de eerste oorspronkelijke Chesterfield verkopers en hebben de markt geleid waar velen nu volgen. Met hoogstaand vakmanschap en ruim 35 jaar ervaring, kunt u bij ons terecht voor de verkoop, verhuur en restauratie van Chesterfields banken. Al onze banken en stoelen zijn handgemaakt door bekwame vakmensen met behulp van de beste kwaliteitsmaterialen. U kunt dus genieten van het ongeëvenaarde comfort en de kwaliteit van onze echte Britse Chesterfield-banken

In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeren van banken: 3-zits, 2-zits en 1-zits. Ook hebben wij banken in de meest gebruikelijke kleuren: antiek bruin, oud bruin, rood, antiek rood, wit en blauw.
CONTACT