Chesterfields huren

Een Chesterfield kopen is niet altijd noodzakelijk. Hebt u een evenement of hebt u voor een bepaalde tijd een Chesterfield nodig? Wij bieden de oplossing! Bij de afbeeldingen op deze pagina ziet u de modellen die wij beschikbaar hebben voor verhuur.


Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@houseofengland.nl en vermeld daarbij zo veel mogelijk gegevens, zoals: locatie van levering, het aantal banken en/of stoelen en de datum van leveren en ophalen. U kunt ons ook gewoon bellen wat de mogelijkheden zijn op 06- 17 15 00 61

Chesterfields banken
Chesterfields banken zijn ware Engelse klassiekers en behoren tot de meest luxueuze en iconische meubelstukken in de wereld. Onderscheidend door hun opgerolde armleuningen, met de hand vastgezette studs en pluche, diepliggende knopen, biedt een Chesterfield-bank de perfecte balans tussen elegant design en luxueus comfort. Ze zijn al eeuwenlang een steunpilaar in stijlvolle huizen over de hele wereld, en het is niet ongebruikelijk om ze ook in wachtkamers, kantoren en hotels te vinden.

De geschiedenis van de Chesterfield-bank is lang en legendarisch: ze werden voor het eerst gezien in Britse huizen aan het einde van de 18e eeuw en waren zeer geliefd. Ze worden sindsdien geroemd om hun luxueuze comfort en onnavolgbare look en zijn tot op de dag van vandaag een traditie in smaakvol ingerichte Britse huizen.

Chesterfields kopen
Wij zijn een van de eerste oorspronkelijke Chesterfield verkopers en hebben de markt geleid waar velen nu volgen. Met hoogstaand vakmanschap en ruim 35 jaar ervaring, kunt u bij ons terecht voor de verkoop, verhuur en restauratie van Chesterfields banken. Al onze banken en stoelen zijn handgemaakt door bekwame vakmensen met behulp van de beste kwaliteitsmaterialen. U kunt dus genieten van het ongeëvenaarde comfort en de kwaliteit van onze echte Britse Chesterfield-banken

In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeren van banken: 3-zits, 2-zits en 1-zits. Ook hebben wij banken in de meest gebruikelijke kleuren: antiek bruin, oud bruin, rood, antiek rood, wit en blauw.
CONTACT